Parhaat muotiaiheiset sivustot

Netistä löytyy valtava määrä luettavaa ja ostettavaa muodista kiinnostuneille. Tietoa muodista ja muotiin liittyvistä asioista sekä muotivinkkejä saa muun muassa erilaisista muotiblogeista ja muotilehtien www-sivuilta. Kun visio uudesta kesälookista on valmis, tuotteita voi hankkia kätevästi kotisohvalta käsin lukuisista erilaisista nettikaupoista.

Löydä ideoita Blogilistalta

Muotiblogeja voi hakea suoraan hakukoneilta tai esimerkiksi yli 63 000 blogia kattavalta Blogilista-sivustolta hakusanoilla ’muotiblogi’, ’muoti’ tai ’tyyli’. Muotiblogeja on tarjolla valtava määrä, Blogilistallakin yli 4000 kappaletta, joten luettava ei loppune aivan heti kesken. Muotiblogit ovat luetuin ja tilatuin suomalainen blogiryhmä, joten niitä myös päivitetään yleensä ahkerasti. Tämän hetken suosituimpiin muotiblogeihin kuuluvat muun muassa Mungolife, No Fashion Victims, Xenia’s Day ja Just My Imagination.

Muotilehdet tarjoavat vinkkejä netissäkin

Muotilehtien sivustoista esimerkiksi Elle, Olivia, Trendi ja Gloria ovat tutustumisen arvoisia muotiasioista kiinnostuneille. Myös näiltä sivustoilta pääsee lukemaan blogeja, mutta ne sisältävät lisäksi paljon muuta asiaa, kuten uutisia ja vinkkejä muotiin liittyen. Esimerkiksi Ellen nettisivut ovat erittäin helppokäyttöiset ja kattavat, ja heti etusivulta löytyy paljon juttuja ihanine kuvineen. Muodin lisäksi Ellen nettisivut tarjoavat paljon muitakin tyyliin liittyviä vinkkejä, kuten meikki- ja hiusvinkkejä.

Glorian sivustolta löytyy myös muoti- ja tyyliasiaa, mutta lisäksi juttuja ruokaan, urheiluun, matkailuun ja ihmissuhteisiin liittyen. Lily.fi –osoitteesta löytyvä Trendi on Ellen ja Glorian tavoin keskittynyt muoti- ja tyyliasioihin, mutta Glorian tavoin myös Trendin sivuilta löytyy juttuja hyvinvointiin, ihmissuhteisiin, perheeseen, ruokaan ja sisustukseen liittyen.

Tarkasta nämä myymälät

Nettikauppoja on blogien tavoin tarjolla nykyään erittäin paljon ja joka lähtöön. Naisten vaatteita suomalaiset tilaavat usein muun muassa Zalandosta, Nellystä, muotivaate-outlet Dress for Lessista sekä brittiläisestä Asosista. Niin ikään brittiläinen Boden tarjoaa Asosin tavoin mukavia ja tyylikkäitä vaatteita myös miehille, samoin kuin amerikkalainen Bucklekin. Merkkivaatteita löytävät myös miehet Dress for Less -outletista sekä italialaisesta Yooxista.

Isokokoisten miesten kannattaa ehdottomasti tutustua Motley Denimiiin, jossa on hyvä valikoima tyylikkäitä vaatteita aina kokoon 8XL saakka. Sivustolta löytää helposti etsimänsä etusivun hakukenttien ansiosta, ja tuotteita on muutenkin miellyttävä selata laadukkaiden kuvien ja heti näkyvissä olevien hintatietojen vuoksi. Motley Denim tarjoaa apua myös oikean koon valintaan loistavan koko-oppaansa muodossa.